All Categories

  • All Categories
Sign in or Join My Site Wish List (0)

Afgewerkt Diamond Painting Tips en Trucs

Afgewerkt Diamond Painting Tips en Trucs

1.Controleer met een vergrootglas op huishaar, stof, vuil of vezels. Zorg ervoor dat je een keer over veegt om ervoor te zorgen dat de sprankeling op zijn helderst is. Een doek dat zoveel dagen, weken of maanden buiten staat, zal zeker zijn deel van het puin verzamelen.


2.Gebruik een lichte plank of houd je canvas tegen het licht om eventuele ontbrekende boren te detecteren. Lege vierkanten hier en daar kunnen gemakkelijk over het hoofd worden gezien omdat ze opgaan en de symbolen zijn moeilijk om solo te vangen. Vul de ruimte in indien nodig.


3.Gebruik een deegroller of ander rond item om over het canvas te rollen en duw alle schuine boren omlaag. De ruimtes zijn zo krap en het is een goed idee om die boren vast te zetten op de lijm. Bovendien zijn de bijbehorende klikgeluiden uiterst bevredigend!


4.Gebruik een rechte rand om uw boren op te lijnen. Dit is veel gemakkelijker met ronde diamanten, maar het is ook een goede tip om de randen van je vierkante schilderijen te perfectioneren!


5.Als u aan een diamantverfschilderij van een ander merk of bedrijf werkt, kunt u een gemeenschappelijke frustratie tegenkomen en dat is: Popping Drills. Dit gebeurt wanneer er niet voldoende ruimte is op het canvas patroon voor alle diamanten of als je werkt op een doek dat luchtbellen of vouwen in de lijm heeft.


6.Our laatste tip is om uw schilderijen in te lijsten en ze in uw huis met trots te tonen! We hebben tal van blogposts en video's op ons YouTube kanaal met ideeën over hoe u kunt personaliseren en een uniek kader voor uw schilderijen maken.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non