All Categories

  • All Categories
Sign in or Join My Site Wish List (0)

7 Top Diamond Painting Tips en Tricks

7 Top Diamond Painting Tips en Tricks

1. Wees voorbereid voordat u begint

Wanneer je gaat beginnen met diamantschilderen, zorg er dan voor dat alles compleet is. Controleer altijd voordat u een nieuw Diamond Art Project start de complete kit. Zorg ervoor dat het doek in goede staat is. Bekijk alle kleuren en hoeveelheden van de boors. Controleer ook alle benodigde gereedschappen en accessoires. Zo kom je midden in je project geen problemen tegen.


2. Upgrade uw organisatie

Het hebben van een goed opslagsysteem waar al uw diamanten schoon gelabeld en gevuld zijn in aparte ruimtes bespaart veel van uw tijd en voorkomt u ook vermoeidheid door elke kleur opnieuw en opnieuw te zoeken. Daarom speelt een goed opslagsysteem een vitale rol in de diamantschildersgemeenschap. Als beginner, als u geen geld wilt uitgeven aan opslagdozen, dan Egg Cartons zijn het beste alternatief voor opslagdozen.


3. Investeren in een stofzuiger

Met deze super aantrekkelijke en handige magische stofzuiger kunt u boren zuigen van het oppervlak van staal, plastic, keramische tegels, hout, beton en zelfs tapijt. Daarom, wanneer u per ongeluk een diamanten parel morst, zult u niet langer geschokt zijn.

Draagbaar en energiebesparend: Dit is een uitstekend klein gereedschap dat die overvloedige boormachines kan oppakken. Het heeft een krachtige power picking functie.

Het maakt ze wel veel makkelijker en bespaart veel tijd. Geschikt voor allerlei diamanten of andere kleine gereedschappen met een hoogte van minder dan 0,5 cm.


4. Begin met de Gemakkelijke, Eenvoudige Schilderijen

Als je een beginner bent, en net in de wereld van Gem Art stapt, probeer dan te beginnen met een aantal eenvoudige en kleine schilderijen. De Diamond Paintings die complexer zijn in kleuren of groot in grootte kunnen worden beschouwd als een beetje moeilijk voor de nieuwelingen. Kies dus altijd de ontwerpen die gemakkelijk zijn qua complexiteit en niet erg groot in grootte. Een Gedeeltelijk Drill Diamond Painting is ook goed om mee te beginnen.


5. Gebruik Vierkante Boren voor Betere Resultaten

Ondanks het feit dat ronde boren gemakkelijker te plukken en aan te brengen zijn op het doek, wordt het aanbevolen om Square Diamond/Drills te gebruiken omdat de Square stenen de tussenruimtes niet verlaten wanneer ze op het doek worden aangebracht. Terwijl de ronde kralen de ruimtes verlaten wanneer ze op het doek worden aangebracht.


6. Verwijder het beschermblad niet onmiddellijk

Ja, je leest rechts. Verwijder de bovengenoemde beschermfolie niet in één keer. Het kan ervoor zorgen dat de lijm heel snel droogt voordat je diamanten op het doek aanbrengt. Kies dus een hoek van het Diamond Painting Canvas en verwijder het beschermende vel van een klein gedeelte en begin met schilderen.


7. Gebruik een 3D-codetechniek

Bevestig de diamanten met lijm/tape als voorbeeld naast hun symbolen op het canvas kleurencodediagram. Op deze manier, door een paar minuten te investeren voordat u begint met schilderen, hebt u uw probleem van het zoeken naar diamanten elke keer opgelost, voordat het gebeurt. Nu, wanneer u tussen de kleuren wilt schakelen, kunt u snel verwijzen naar de diamanten die u nodig hebt.

Great Value

Nunc id ante quis tellus faucibus dictum in eget metus.

Worlwide Delivery

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non

Safe Payment

Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus accumsan eget.

Shop Confidence

Faucibus dictum in eget metus. Duis suscipit elit sem, sed mattis tellus

24/7 Help Center

Quisque posuere enim augue, in rhoncus diam dictum non